Dakramen en dakkoepels voor hellende en platte daken

Is er weinig daglicht in je woning? Kan je de woonkamers slecht verluchten? Belle-Dak installeert dakramen en dakkoepels bovenop je hellende of platte dak. Zo geniet je in 1-2-3 van meer daglicht, comfort en gezonde binnenlucht. We werken je dak af tot in de állerkleinste details en stemmen onze werken volledig af op jouw woonwensen en budget.

Geef je dak de perfecte finishing touch

Je kan Belle-Dak niet alleen inschakelen voor de isolatie en afdichting van je hellende of platte dak, maar ook voor de plaatsing van dakramen, platdakvensters, lichtkoepels en lichtstraten. Bij hellende daken werken we met dakvensters van VELUX en FAKRO, bij platte daken vertrouwen we naast VELUX en FAKRO ook op SKYLUX.

Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van dakvensters en lichtkoepels? Kort gezegd maken ze van je woning een aangenamere en comfortabelere plek. Ze zorgen voor meer daglicht, meer zonlicht en meer warmte in je woning. En dit heeft een rechtstreekse positieve invloed op je humeur, concentratie, productiviteit en nachtrust. Bovendien creëren dakvensters en lichtkoepels meer ventilatiemogelijkheden, waardoor je de binnenlucht gezonder houdt. Tot slot laten ze je woning groter ogen én verhogen ze de waarde van je woonst.

Dakkoepels exáct zoals jij die wenst

Met lichtkoepels kan je je creativiteit de vrije loop laten. Ze bestaan in alle vormen, materialen, uitvoeringen en soorten. Belle-Dak adviseert je waar nodig en staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

  • Vormen: We maken een onderscheid tussen bolle, ronde, vlakke, vierkante, rechthoekige en piramidale
  • Materialen: Er bestaan (1) glazen, (2) acrylaat of PMMA en (3) polycarbonaat of PC
  • Uitvoeringen: We onderscheiden zowel transparante als opale of melkkleurige
  • Soorten: Je kan kiezen voor inbraakwerende, brandvertragende, thermisch isolerende …

 

Laat je dakraam of -koepel plaatsen door een expert