Dakkapellen op maat voor hellende en platte daken

Wil je graag een dakkapel, dakuitbouw of extra verdieping bovenop je hellende of platte dak? Belle-Dak construeert en plaatst een dakkapel die volledig is afgestemd op jouw verwachtingen en doelstellingen. Samen maken we jouw home sweet home nog klaarder, ruimer, sfeervoller en gezelliger.

Waarom kiezen voor een dakkapel?

Een dakkapel heeft heel wat voordelen. Een van de voornaamste is dat een dakkapel extra binnenruimte creëert. Deze extra vierkante meters in je woning zijn wellicht heel handig en welkom: je kan er een kamer, bureau of atelier van maken. Doordat je woning extra vierkante meters telt, verhoogt ook de waarde ervan. Een dakkapel zorgt daarnaast voor meer lichtinval en dat is belangrijk om ons goed, gelukkig en productief te voelen. Tot slot doet een dakkapel ook dienst als vluchtweg bij brand. Het is veel makkelijker om te ontsnappen langs de grote ramen van je dakkapel dan langs een kleiner dakraam.

Belle-Dak geeft je woning een knappe make-over

Belle-Dak construeert zowel houten dakgebinten als houten dakkapellen volledig op maat. We baseren ons volledig op de technische tekeningen van jouw architect en op jouw specifieke vereisten. We zetten de hele constructie in elkaar bij jou ter plaatse en voorzien tevens een feilloze afwerking van je dakkapel. Dakisolatie, dakbedekking, gootafwerking … we nemen alles voor onze rekening, van A tot Z.

Laat je dakkapel bouwen door Belle-Dak